NIEUWS

Kidical Mass Antwerpen 2019

Kidical Mass – voor een kindvriendelijke fietsomgeving: een plezante fietstocht door de stad met zoveel mogelijk kinderen met hun ouders. Andere fietsers zijn meer dan

Lees »

In beeld: Critical Mass april 2019

Met Critical Mass Belgium in het vooruitzicht op 25 mei was deze editie nog even stilte voor de storm. Bij het uitdelen van de posters voor het festival vlogen ze de deur uit! Mocht je er nog een willen hebben, dan kan je die gratis ophalen bij Vitesse Coffee & Cycling.

Lees »

CMA April 2019

Van de maand mei maken we dit jaar een fietsmaand! Deze editie doen we al onze plannen voor de maand mei uit de doeken: alles wat er op de agenda staat voor de Bike-in Cinema en Critical Mass Belgium 2019.

Lees »

Critical Pasen 2019

Laat er geen twijfel over bestaan: elke laatste vrijdag van de maand zijn de straten van Antwerpen voor de fiets. En met honderden fietsers en een stralende zon was het deze maand een geweldige Critical Mass!

Lees »

CMA Maart 2019

Wat is er op en top Antwerps? Worstenbrood op verloren maandag, moederdag op 15 augustus en een Paas-Editie van Critical Mass Antwerpen op de laatste vrijdag van maart!

Lees »

Critical Mass Antwerpen

Fiets mee op de Critical Mass van ‘t stad. Elke laatste vrijdag van de maand, 18u, Theaterplein. Voor een betere fietsstad voor iedereen!

Recent

Volg Ons