Geen Critical Mass in Juli?!

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet

De voorbije editie van Critical Mass was er wel een héél bijzondere; want er was er geen.

Bij het organiseren van ons maandelijks fietsfestijn komt er altijd wat voorbereidend werk kijken en met meer dan zes jaar ervaring verloopt het doorgaans wel vlot. Deze juli-editie was er een zoals alle anderen: papierwerk in orde, taken netjes verdeeld onder de vrijwilligers, en een goedkeuring van de stad. Vanaf dan is het gezellig samen komen om 18u op het Theaterplein, korte speech door een (Chinese) vrijwilliger en fietsen.

Het was dan best wel een verrassing om te arriveren op het Theaterplein en te vernemen dat de politie niet op de hoogte was. Dit terwijl onze vrijwilligers die altijd het papierwerk in orde brengen op vakantie waren in oorden waar GSM-ontvangst een luxe is. Zoals De Jeugd Van Tegenwoordig het ooit samenvatte: “Watskeburt?!”.

Wel, we weten het nog niet juist, maar het lijkt ons niets om van wakker te liggen. Het personeel van de stad Antwerpen is altijd al heel behulpzaam geweest voor ons, dus het zou ons sterk verbazen mocht er meer aan de hand zijn dan een menselijke fout. In ieder geval zoeken we het zo snel mogelijk uit en we zien jullie graag weer eind deze maand om deze keer wél nog eens te fietsen.

Critical Mass Antwerpen

Fiets mee op de Critical Mass van ‘t stad. Elke laatste vrijdag van de maand, 18u, Theaterplein. Voor een betere fietsstad voor iedereen!

Recent

Volg Ons