Critical Mass is back!

We zijn terug!!

Tijdens het laatste weekend van september zal heel Antwerpen in het teken staan van het WK wielrennen. Daarom hebben we deze maand een alternatieve Critical Mass. We verzamelen op zaterdag 25 september, om 13 uur op de Grote Markt, en fietsen dan massaal door onze stad!

► vertrek: 13u Grote Markt
► Fietsen en feesten in Antwerpen
► Aankomst: 14u Grote Markt

Volg ons live via de app Critical Maps

De route kan je hieronder vinden.

Kom buiten, ontmoet schoon fietsvolk, maak nieuwe vrienden en inspireer anderen. Samen vormen we een rijdend fietsfeest met muziek om op te komen voor een betere, gezondere en leukere fietsstad voor iedereen. De fietstocht door onze prachtige stad duurt ongeveer één uur en is een evenement voor iedereen. Samen rijden we massaal over kruispunten, in tunnels en door straten die doorgaans voorbehouden zijn voor ander verkeer.

Critical Mass Antwerpen vertrekt deze keer uitzonderlijk van de Grote Markt om 13u, op zaterdag 25 september. Nodig je vrienden, collega’s en familie uit om mee te komen fietsen, voor een betere fietsstad voor iedereen.

Rijden met de auto zegt ons niets,
Antwerpen doen we met de fiets!

#CriticalMassAntwerpen

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet

Critical Mass Antwerpen

Fiets mee op de Critical Mass van ‘t stad. Elke laatste vrijdag van de maand, 18u, Theaterplein. Voor een betere fietsstad voor iedereen!

Recent

Volg Ons