Critical Bubble Bike Ride

Vrijdag 25 september – 18u – Theaterplein

We hebben elkaar veel te lang moeten missen, dus we kijken er naar uit om deze laatste vrijdag van de maand eindelijk terug samen te fietsen. We zitten nog steeds in een uitzonderlijke ‘situatie’, en het is reëel dat deze situatie nog vele maanden zal blijven duren. Met als gevolg dat we nooit honderd percent zeker kunnen zijn of we effectief samen mogen fietsen, tot op de dag zelf. 

Vanaf nu zal er terug elke maand een Critical Mass gepland worden, laatste vrijdag van de maand, 18 uur, Theaterplein. Verstrengen de Corona-maatregelen; spreek af met je bubbel op het Theaterplein op een uur dat best voor je past en volg de uitgestippelde route. 

De regels blijven dezelfde als altijd: neem de fiets, gebruik je gezond verstand, maak het gezellig voor iedereen. Draag dus zeker een mondmasker, blijf thuis als je je niet goed voelt, hou voldoende afstand van elkaar. 

18:00 ► Samenkomst op het Theaterplein
18:08 ► Welkomstspeech door Nathan.
18:10 ► Voeten op de pedalen en gaan!
19:00 ► Aankomst op het Theaterplein.

Volg elke Critical Mass live via de app Critical Maps

#CriticalMassAntwerpen

Share on facebook
Share
Share on twitter
Tweet

Critical Mass Antwerpen

Fiets mee op de Critical Mass van ‘t stad. Elke laatste vrijdag van de maand, 18u, Theaterplein. Voor een betere fietsstad voor iedereen!

Recent

Volg Ons